Qui sóc

Ens avalen 25 anys d'experiència en el restaurant 
PETIT CATALÀ (D'Alpicat) 
i el restaurant ALARI (Lleida).





Currículum d’En Salvador Alari

1er Premi Expo -Lleida 1989 – Piano de xocolata blanca farcit de fruita de  Lleida, dedicat a Enric Granados.

Diploma d’honor 1989 a la participació  en la setmana de la Cuina Catalana a Balaguer.

3er Premi Expo- Lleida 1988 – tàrtar de truita i cranc de ri.

Diploma d’honor 1994 a la iniciativa de la fruita al plat organitzat per la Federació d’Hoteleria , atorgat pel Ministeri d’Agricultura, Ramaderia i Pesca.

H e impartit  cursos de cuina del 1994 al 2005:
Pel parats, a l’escola de Hoteleria
A les Germanetes del Pobres,
Col·legi l’Episcopal de Lleida, Maristes, i Dominiques
Mestresses de casa : Plats de Nadal, de Setmana Santa,i Postres.
Ajuntament de Balaguer
Ajuntament de Lleida
Ajuntament de Montsonís.
Tallers de cuina a L’espluga Calba, Alpicat, Artesa de Lleida, i Puigvert

Diploma d’honor 1995 a la col- laboració i participació en la setmana Catalana a Buenos Aires.

Diploma turístic de Catalunya 1996 al millor restaurant de Lleida, atorgat  pel  Departament de Comerç, Consum i Turisme de la Generalitat de Catalunya.

Confrare de la Confraria dels Vins de la Terra Ferma.

Col·laborador i participant  1998  al curs de cuina al Restaurant El Bulli.

Confrare d’Honor  del Serenisimo Capitulo del Vino de Olite, apadrinat pel Marques d’Alella.

He escrit un llibre anomenat “Pecat de gola” (postres de restaurant) 1990.

He col·laborat en els llibres “Cocinar con agua” “Cuina per els Gormants”.

“la cuina i fruita de Lleida” i “El libro rojo de la hosteleria de Lleida” tot de l’Editorial Rivera i Rius”.

També he col·laborat en el llibre “ El agua en la cocina del futuro”, que va esser premiat com el llibre més innovador d’entre els publicats en tot el món durant 1999, pel  Saló Internacional del llibre de la cuina de Versalles” França. Dels 21 plats de l'apartat de les sopes, verdures i entrants es va seleccionar la meva recepta “ SOPA DE FARIGOLA”.

He participat en el programa de TV3 La bona Cuina” amb el plat Calamarsets farcits d'escamarlans i en el Bon dia Catalunya per presentar les Jornades Gastronòmiques de la Fruita al plat i a TVE, en el programa especial de l’Aplec amb el plat "Cargols a l’estil de l’Espluga Calba".

He estat jurat de cuina a l’Escola de Hoteleria de Lleida al concurs Memorial Angel Moncusi

Membre de l’Institut Català de la Cuina  fundat al 1994.

Membre jurat de Cuina Liviana 2010 ,per escollir “millor”  cuiner, pastisser, gelater, i presentació de bufets.
 
Membre  de  la Fundació Viure al Mediterrani 2006.

Col·laborador i participant  dels programes de cuina a la televisió La Manyana, en el de "Tapes i taller de cuina", en el 2006-2007

Col·laborador i participant  dels programes de cuina  a la televisió Segre TV "Plats d’estiu" en el 2006-2007

Q de Qualitat- espot publicitària amb Cuina de Lleida

He fet tallers d’hàbits de l’Alimentació.